Muzika

Zorica Marković ŽESTOKO OPLELA po Dušku: SELJAČKI ĐILKOŠ i LAŽOVČINA koji je UKANALIO svoje dijete! 

Duško Radonjić, otac Pinkove zvijezde Andrijane Radonjić, bivši je učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruge” koji je u Bijeloj kući tvrdio da je u vezi sa Zoricom Marković.

Iako je ova romansa više puta bila stavljena pod znak pitanja, oboje su tvrdili da im se dogodila ljubav, a onda je pukla tikva. Po napuštanju luksuznog imanja, Duško je naveo kako je ovo sve bila smišljena priča, što je Markovićevu dovelo do tačke ključanja.

Zorica se uključila u emisiju “Zadruga – narod pita” za vrijeme Radonjićevog gostovanja i objasnila sve. Međutim, Duško je tada izjavio kako nikada ne bi mogao da bude sa njom, čak i da mu neko ponudi veliki novac.

Sada je pjevačica odlučila da se oglasi za Pink.rs i otkrije sve detalje ovog komplikovanog i nerazjašnjenog odnosa.

– Šta god da je on rekao meni je smiješno. Nas dvoje se nismo čuli ni prije ni poslijetoga. Ja samo želim istinu. Niko njega nije tjerao da bude inicijator svega toga. Ni jedna tema muško-ženskih odnosa uopšte nije bila među nama u životu. On je rekao novinarki, pa je ona žena to objavila. Ja sam htjela da budem fer, iako mi to ne treba, ja imam ozbiljnu vezu, ozbiljan život. Ja sam to shvatila kao šalu, ne može da mi škodi, niti ćemo mi imati se*s niti bilo šta. To između nas dvoje je totalno aseksualno. Ne sviđa se on meni, ne sviđam se ja njemu. Kolega, iz mog kraja, hajde da napravimo igru. Najnormalnije sam ušla kad me je produkcija pozvala, nisam ni znala da će on ući. Slikali smo se prije njegovog ulaska, zvala me novinarka da me pita da li da piše da smo u vezi, da se zavrti priča oko njega. Ja sam svoje du*e poturila tamo za njega. On je izjavio u “Zadruzi” nešta u zavijenoj formi da smo mi zajedno. Kad sam ja ušla u “Zadrugu”, iznenada po pozivu produkcije, rekla sam mu samo da bude fin, da se šalimo, i stvarno smo se lijepo družili, korektno. Nisam htjela da ispadne da on laže, zadrugari su počeli da komentarišu, a ja sam rekla da ne želim ništa da pričam o svom privatnom životu. Sve je to bilo, prošlo, pili smo kafu zajedno, pričali, neko vrijeme nismo ni toliko pričali – istakla je Zorica u jednom dahu, a onda nastavila.

– Imao je svoja razmišljanja u vezi sa svojom ćerkom, koju je po mom mišljenju ukanalio, ali njegov problem. On je izašao poslijetoga, i pričao nešta jer mora da se opravda nekome privatno u kog je on zaljubljen, ali udri po Zorici. Ti komenatri “Ko bi bio sa njom, neka skine stomak”, čemu to. Lijepo sam mu rekla da kaže istinu a ne da se ku*či. Ja sam rekla istinu, a on je ispao lažov. To su seljački đilkoši, mangupi, koji hoće da dođu do izražaja, on misli da je lijep, ne znam za koga je on lijep, za meni nije ništa, običan čovek, sviđa mi se samo kako on pjeva. Njemu na čast šta god da je rekao, ja sam sve zaboravila, ali ne mogu da dozvolim da neko pi*a po meni a ja da ćutim. Nije lijepo da se sada to tako definiše, nakon što je završio učešće u “Zadruzi”, to je đilkoški i primitivno. Meni ne trebaju nikakve priče, ja sam dovoljna sama po sebi ime i prezime, naročito ne sa njim koga sam poštovala kao zemljaka, kolegu i navodno korektnog čoveka, a eto kakav je ispao. On meni ne treba, kad bi vidjeli mog frajera ne bi im bilo dobro. Go*na jedna, pričaju tu nešta za moj izgled, status. Ne bi im bilo dobro kad bi vidjeli mog čoveka, gospodina. To je stoka isfrustrirana, koji nemaju nikog u životu, a glumi nekog je*ača. Kao javljaju mu se ribe, ide on da manekeniše. Gdje će on da manekeniše? Pored toliko mladih ljudi, tebe zvali u Milano, nego šteta nije homoseksualan. Neka ide, i treba da ide tamo da ga nagu*e.

Podsetimo, Markovićeva je ovako reagovala nakon što je njen bivši cimer iznijeo salvu uvreda na pjevačicin račun i nakon što su isplivale ekslicitne poruke koje je on slao misterioznoj djevojci.

Nema sumnje da je lijep i prijateljski odnos ovo dvoje bivših zadrugara završen, a šta će Duško reći na ove Zoričine riječi ostaje da saznamo.

Tabloid/Svet

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top