Zvijezde

“ZGAZIĆU TE KOLIMA KADA IZAĐEMO!” Milan Milošević i Slavica Ćukteraš se posvađali u emisiji kod Amidžića! PLJUŠTALE PRETNJE i za vreme REKLAMA!

Slavica Ćukteraš, Aleksandra Mladenović, Ruža Rupić, Milan Milošević i Nemanja Đerić Đekson bili su gosti Ognjena Amidžića u ovonedeljnom izdanju emisije “Amidži šou”.

Foto:Youtube printscreen/Pink TV

U jednom trenutku krenula je žestoka rasprava između Slavice Ćukteraš i Milana Miloševića, a sve zbog toga što je voditelj isprozivao pevačicu u emisiji “Paparaco lov”.

Foto:Youtube printscreen/Pink TV

Njih dvoje su se prepucavali sve vreme, a u jednom trenutku je Slavica čak rekla da će, prvi put u svojoj karijeri, da napusti emisiju.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Međutim, njihova svađa se ovde nije završila, nego je vređanje nastavljeno i u vreme reklama.

– Šta me sada grliš, ljubiš i pričaš da sam lepa, a na televiziji vređaš! Sram te bilo! – vikala je Ćukterašova na Miloševića po tvrdnjama novinara koji se našao na licu mesta. Milan je bezuspešno pokušavao da se opravda pred pevačicom, ali ona je ostala besna.

Milan Milošević se našalio nakon sukoba u razgovoru sa novinarskom ekipom, te je poručio da mu je Slavica uputila pretnje.

– Stvarno je Slavica bila katastrofa bez šminke. Ljuta je k’o ris. Sada mi je poslala poruku: “Zgaziću te kolima kada izađemo iz Šimanovaca” – rekao je Milan kroz osmeh.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top