Rijaliti

ŽESTOKA SVAĐA IZMEĐU NJIH! Dalila i Dejan se vratili u Zadrugu nakon što su razvalili kapiju!

Dalila i Dejan Dragojević vratili su se u “Zadruga 3” nakon što su pre nekoliko sati razvalili vrata i izašli sa imanja da pričaju s produkcijom.

Haos je nastao u onom momentu kada je Veliki šef doneo odluku da kazni zadrugare koji su spavali dok je trajala emisija sa Milanom Miloševićem.

Dalila Dragojević je pokušala da odbrani svog muža i izjavila je da on ima temperaturu i da ne može da ustane iz kreveta kako bi prisustvovao emisiji. Ona je tada napustila emisiju, a ubrzo je sa  mužem izašla van imanja.

Nakon razgovora sa produkcijom, Dalila i Dejan su se vratili u Zadrugu, a u tom momentu je izbila žestoka svađa između Jovane Tomić Matore i Bore Santane. Seli su potom pored Tomićeve u dnevnoj sobi, dok je ona optuživala Boru da laže.

Dugo su ćutali, Dejan je stavio glavu u Dalilino krilo, a onda je Matora odlučila da ih upita kako je mlađi od braće Dragojević i kako se njegova bolest razvija.

Bolje je sad, popio je sve lekove što treba. Nema sad temperaturu – tiho je rekla Dalila, a onda su nastavili da ćute, da bi zatim otišli u spavaću sobu da odmore jer je došlo vreme kada to nije kažnjivo.

Izvor: Alo.rs

Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top