TV show

ŽELJKO MITROVIĆ NA NOVOGODIŠNJOJ ŽURKI: 2018. finansijski rekordna! 2019. biće najambicioznija! (VIDEO) 

Željko Mitrovć, vlasnik i direktor TV Pink, istakao je na novogodišnjoj žurki za sve zaposlene u ovoj kompaniji da je 2018. godina bila rekordna kada su finansijski rezultati u pitanju.

– Slijedeća mora da bude rekordna po produktivnosti i po produkcionim rezultatima. To znači da ćemo snimiti 250 sati igranog programa i sedam hiljada sati ostalog programa. Moraćemo da zavrnemo rukave jer je slijedeća godina možda i najambicioznija do sada, i kada su u pitanju sati i produkcija – najavio je Željko Mitrović.

On je doda da želi da stavi jednu kutiju ispred svoje kancelarije u koju će zapisleni moći da ubacuju svoje ideje.

-Konačno želimo da vas animiramo da učestvujete i u tome. Ubacujte u sanduče i možda će se neka ideja i realizovati -reka je MItrović i najavio da će svi zaposleni dobiti bonus, ali i da će biti povećanja plata u slijedećoj godini.

I to nije sve. Na našem upravnom odboru smo donijeli odluku da svi zaposleni koji imaju više od dvoje djece dobiju pomoć od nas, svakog mjeseca će biti posebna nadoknada za to – rekao je Željko Mitrović i dodao da će u sklopu finansijskog odjeljenja biti napravljena mala služba koja će svima koji su prezaduženi u bankama da pomogne.

Za kraj, Željko Mitrović je poželio svojim zaposlenima sve najbolje u slijedećoj godini.

– Želim vam sve najbolje u Novoj godini, da lijepo provedete novogodišnje i božićne praznike, i da se noćas lijepo provedemo – rekao je vlasnik i direktor TV Pink.

Najgledanija komercijalna televizija, TV Pink, slijedeće godine proslavlja 25 godina postojanja, a vlasnik i direktor TV Pink istakao da je, bez obzira što je lider u regionu, važno raditi na različitosti programa, pa će 2019. biti u tom znaku. Tako gledaoci u slijedećoj godini mogu da očekuju povratak nekih starih emisija koje su zavoleli, ali i nove, velike projekte, zbog čega će godina u kojoj TV Pink proslavlja četvrt vijeka postojanja biti i najambicioznija do sad.

Tabloid/Kurir

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top