Muzika

“ŽELELA SAM DA ME NEMA…!” Ana NIkolić PROGOVORILA o MRŠAVLJENJU sa 105 na 53 kilograma – a evo i KAKO

Ana Nikolić je odlučila da progovori za domaće medije o svemu o čemu je čutala tri godine. Pevačica je priznala da je činila sve samo da je nema više, te se na putu ka samouništenju ugojila čak 52 kilograma.

– Gurala sam sebe u propast. Pokušavala sam nekoliko puta da uništim Anu Nikolić. Nervirala me je. Nisam želela više da budem Ana Nikolić. Više sam puta padala na dno. Želela sam da me nema, da ne postojim. Šta sam sve uradila sebi… Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma. Svi potrčci i dostavljači hrane u Beogradu me znaju. Otvarala sam frižider u toku noći, ustajala sam iz kreveta da bih jela. Ali Bog nije dozvolio da se uništim i uvek sam se vraćala jača neko ikad – kaže Ana i dodaje da za nju ne postoji zlatna sredina:

View this post on Instagram

📸

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

– Ja sam osoba krajnosti. Sivu boju ne vidim. Ili je crno ili je belo. Jedem ili umirem od gladi. Imam 105 ili 53 kilograma. Pijem ili ne pijem ništa osim vode – dodala je ona.

Pevačica je pomenula i nezgodne sitacije kada su je paparaci slikali i “kampovali” joj ispred stana:

– To mi je ozbiljno uticalo na psihu. Ali sam uvek bila svesna da sam javna ličnost i da to tako mora da bude. Nikad nijednom paparacu nisam rekla nešto ružno, iako sam se jezivo osećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma. Srećom, ta loša faza je prošla, a ja sam smršala uz pomoć “infiniti fat los” tabletama i vratila se na kolosek – rekla je Ana Nikolić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top