Muzika

UVEK PRVI: Sergej Ćetković priprema IZNENAĐENJE svojim fanovima širom sveta za DAN ZALJUBLJENIH! (FOTO)

Sergej Ćetković, koji ove godine slavi dve decenije uspešne karijere, uz novi album koji uveliko priprema i veliku regionalnu koncertnu turneju, odlučio je da svoju publiku obraduje za Dan zaljubljenih.

On je, uz savete sa svojim timom, otišao korak dalje, pa je na jednoj od najpopularnijih globalnih aplikacija za razmenu poruka, uradio stikere, tako da sada svaki korisnik širom sveta može dragim osobama da iskaže svoju ljubav putem stikera koji, osim što su duhovito ilustrovani, sadrže i delove Sergejevih poznatih pesama.

Zanimljivo je da je Sergej uz ovo iznenađenje, odlučio da napravi još jedno, pa će sada uz Viber Community, popularni pevač sa pratiocima deliti sve novosti, kao i ekskluzivne fotografije i video snimke.

– Ova godina je veoma značajna za mene, jer obeležavam 20 godina karijere i veliko mi je zadovoljstvo što, pored novog albuma koji snimam i velikih koncerata širom regiona, svojoj publici poklanjam i kolekciju stikera inspirisanih mojim najvećim hitovima. Nakon velikog uspeha stikera “Lola i Mila”, koji su preuzeti preko 400.000 puta, došao je red i na tatu. Nastavljam saradnju sa Viberom i drago mi je što sam prvi umetnik u regionu koji ima audio stikere. Ovi zanimljivi, besplatni stikeri su na raspolaganju svima za svakodnevnu komunikaciju. Izbor je veliki, a dobra zabava zagarantovana. Povežite se, preuzmite stikere i delite ljubav,muziku i smeh. Uživajte u ovim romantičnim stikerima i šaljite dok vas prsti ne zabole, onima koje volite i koji vas vole – zaključio je šaljivo Sergej za portal “Srbija Danas”.

Ovo je možda i najbolji način da svojoj voljenoj osobio čestitate Dan zaljubljenih, jer je Ćetković poznat po romantičnim pesmama.

Izvor: Srbij Danas

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top