Muzika

U ZADRUZI JE PRIČAO DA JE DRAGANA LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA: Razveo se Mirko Gavrić!

Producent “Pinkovih zvezda” i učesnik rijaliti programa „Zadruga“ Mirko Gavrić razveo se od pevačice Dragane Rakčević, koja je učestvovala u pomenutom muzičkom takmičenju. Kada su se u februraru 2016. godine venčali mislili su da će to biti ljubav za ceo život, međutim to se ipak nije dogodilo.

– Nakon što je Mirko izbačen iz rijalitija njihovo odnos postao je sve lošiji i nikako nisu uspeli da pronađu zajednički jezik. Shvatili su da se ljubav između njih ugasila i da svako treba da nastavi svojim putem. Posle nekoliko pokušaja da spasu svoj brak i vrate se srećnim danima, pevački par doneo je odluku da ne mogu da pronađu kompromis za njihov brak. Sporazumno su podneli papire za razvod braka i time okončali postupak brakorazvodne parnice brzo – kaže izvor upućen u celu situaciju i dodaje:

 Njihovi stavovi i razmišljanja u poslednje vreme bili su totalno različiti i više nisu mogli da pronađu zajednički jezik. Dogovorili su se da posle razvoda ostanu prijatelji. Njih dvoje su tri godine bili u braku iz koga nemaju dece, a oko podele imovine dogovorili su se van suda. Nije bilo teških reči i optužbi ali svako je krenuo na svoju stranu

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top