Muzika

TI SI NESTVARNO LEP… Prošle godine ste odlepili za seksi mamom iz Lazarevca, a sad se pojavio njen MUŽ i oborio Karleušu s nogu! (VIDEO)

– Kad progovoriš ti se pretvaraš u čoveka od milion dolara – bila je očarana Jelena Karleuša kanidatom Darkom Vlajićem

Pojedinci koji su u subotu veče imali sreću da na Prvoj televiziji imaju i gledaju “Zvezde Granda” (pošto većina operatera iste nije prikazala), videli su i nastup Darka Vlajića iz Lazarevca koji je oduševio žiri.

Ovaj dugokosi momak otpevao je pesmu “Lešće” Ace Lukasa, a zatim i hit Dina Dvornika “Zašto praviš slona od mene”. Darko je nastupom oborio s nogu Jelenu Karleušu, koja nije štedela reči kada je došla na red da komentariše.

– Boja glasa od milion dolara. Sa tim se mora roditi, bićeš jako prepoznatljiv. Ti si nestvarno lep… Ne izgledaš kao domaći lik, sviđa mi se tvoj stajling. Kad progovoriš, ti se pretvaraš u čoveka od milion dolara – rekla mu je Karleuša.

Darkov nastup nalazi se na 1:56:40:

Inače, Darku je pružila podršku u bekstejdžu supruga Ana Vlajić, koja je prošle godine učestvovala u “Zvezdama Granda”. Majka je troje dece, a nastupima u ovom takmičenju nema koga nije oduševila.

Pogledajte jedan od nastupa Ane Vlajić u “Zvezdama Granda”:

Pogledajte kakav su bračni par Ana i Darko:

Foto: Facebook

Foto: Instagram/darkovlajiTV

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top