Uncategorized

Telefon mu stalno UGAŠEN, dolazi PIJAN kući…? Ovako su počeli PROBLEMI Darka Lazića i njegove verenice!

Marina Gagić, partnerka pevača Darka Lazića, pre nekoliko dana obrisala je sa svog Instagram profila fotografije sa njim. Iako se u javnosti uveliko spekulisalo šta je tačan razlog za tako nešto, domaći mediji navode da je u pitanju porodična drama.

– Lazić je imao porodičnih problema i to smo svi mogli da primetimo. Izgleda da u poslednje vreme nije u najboljim odnosima sa Marinom. Baš zbog svega toga gleda da se ne pojavljuje u javnosti i u medijima. Svaki put otkazuje gostovanja i snimanja, jer je napet i nije raspoložen – priča izvor i dodaje:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Darko Lazic fan page (@darkolazic1991)

– Svi smo mislili da će ga Marina promeniti, ali je on postao još više neodgovoran i bezobrazan. Stalno juri, trči, nikad ga nema kada joj je potreban. Telefon mu je stalno ugašen, a i često menja kartice. Pre neki dan je oko devet sati uveče došao pijan sa proslave, što se izgleda Marini nije dopalo. To je samo jedan od razloga, kao i kap koja je prelila času. Neozbiljan je i ako želi da je zadrži, mora da se promeni.

Posle drame koja se odigrala, oglasila se i Marina Gagić na svom Instagram profilu i potvrdila da su oni još uvek zajedno.

Tu nije kraj – Darkova bivša supruga, Ana Sević ponovo će se navodno naći na sudu sa njim i to zbog “povrede časti”. Nakon što je pevač ispričao da ćerku Lorenu koju je dobio u braku sa Anom nije video godinu dana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top