Muzika

ŠOKANTNO I SKANDALOZNO! Bivši muž Andreane Čekić PJEVAČICI: Sišla si sa K*RCA! TI SI NEUSPJELI ABORTUS! 

Andreana Čekić se od supruga razvela posle dvije i po godine braka, a razvod je najviše podstaklo njegovo dopisivanje sa drugim djevojkama.

„Ivan je slao poruke Dušici koja ga je odbila, ali on je letos ponovo počeo da je uznemirava na društvenoj mreži Instagram. Ona mu nije odgovarala, ali za sve je saznala Andreana Čekić, i to od kuma Darka Lazića, kome se Dušica poverila. To je navodno bila kap koja je prelila čašu, pa je Andreana pokrenenula postupak za razvod braka“, ispričao je izvor za Svijet, a to je potvrdila i Dušica Grabović.

Danas me zvao njen muž da mi prijeti… Očitala sam mu bukvicu! Svašta mi je rekao, da sam neuspjeli abortus i tako dalje. Vidi se ko je pravljen iz ljubavi, a kome se omaklo, tako da – ja sam pravljena iz ljubavi – izjavila je pjevačica.

A sadržaj navodne poruke koju je Dušica dobila od bivšeg muža Andreane Čekić je slijedeći:

„Pokušaću da ti objasnim neke stvari prilično kulturno, iako znam da ćeš ti to slabo ukapirati, pošta je tvoja inteligencija kao i u ćurana. Nikada više nemoj da uzimaš mene u usta, ili moju suprugu, ti i tebi slične koje ste sišle s ku*ca, pošta je to jedina stvar koju znaš u životu i uzela si mikrofon da bi nešta u životu napravila. Pravi, ali nemoj na našim leđima, jer ja tebe ne uzimam u usta. Prošle godine ti ništa nisam rekao, sad ti kažem – ti nemaš prava komentarisati ničiji brak ili situaciju, jer nemaš pojma o životu, osim – naveo sam ti gore već šta. Sjaši s mene, ženski neuspjeli abortusu, ovo je posljednji put da sam ti napisao bilo šta ili ti se obratio. Zaobiđi me maksimalno, ne za*ebavaj se sa mnom, najljepše te molim“, stajalo je u navodnoj Ivanovoj poruci, a objavljeno je u emisiji „Ekskluzivno“.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top