Muzika

SAŠA MATIĆ KUPIO NJEGOŠEVU KUĆU: Pjevač iskeširao 400.000 evra za vilu! 

Saša Matić kupio je nekretninu od 400.000 evra na Crnogorskom primorju u Perastu i to onu u kojoj je svojevremeno boravio Petar Petrović Njegoš!

Kako pjevač i njegova porodica svakog ljeta borave na Jadranu, gdje su do ove godine odsedali po hotelima, Saša je odlučio da pazari kuću, i to u najljepšem delu Crnogorskog primorja, i da ubuduće u njoj uživa na odmoru.

Matiću su prijatelji preporučili ovu nekretninu koja mu se odmah dopala, a posebno mu je drago što je u njoj najveća pesnička dijela stvarao upravo jedan od najcenjenijih umetnika.

Pjevač se već navikao na novi dom, gdje se opušta i odmara sa porodicom i prijateljima, a dioprostora planira da koristi i kao studio za komponovanje. Pored toga, pred Matićem je radna jesen ali i zima, s obzirom na to da uveliko radi na novim pesmama ali i priprema se za velike koncerte. On nastavlja sa koncertnom turnejom 9. novembra u Hali sportova u Užicu, a zatim u Zagrebu 15. decembra u Areni Zagreb.

Biće komšije
Brega ima i kuću i hotel

Saši Matiću jedan od komšija u Perastu biće Goran Bregović. On je najprije kupio trospratnu vilu od kamena, čija je vrednost procenjena na dva i po miliona evra, a prije dvije godine je pazario i hotel, koji je proširio restoranom i terasom sa pogledom na more.

Tabloid/Kurir
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top