Muzika

SADA JE BELI MAG I ISCELITELJ Bila je velika zvezda, a onda napravila šokantan zaokret: Promenila je veru i IME, sada se zove MAHA MANTRA

Devedesetih godina prošlog veka Marina Živković harala je srpskom scenom.

Podjednako dobro pevala i rok muziku, ali se proslavila u narodnjacima. Ipak, estradu je napustila i krenula nekim drugim putem. Ipak, estradu je napustila i krenula nekim drugim putem.

Foto: Youtube Printscreen/TV Arhiva

Marina je bila toliko popularna da je devedesetih godina svako znao bar po neku njenu pesmu. Pevalo se po kafanama i klubovima “Ne idi od mene”, “Lavica”, “Reci, reci da”, “Malo po malo” (kasnije ju je otpevala i Vesna Zmijanac), “Hoću s tobom sinove…. Međutim, nakon 2000. godine, snimila je samo nekoliko pesama.

Napustila je muzičku karijeru, promenila je pravoslavnu veru i priključila se sekti Hare Krišna. A ime koje je u skladu sa novom verom dobila je Maha Matra (velika mantra). Postala je beli mag i završila je kurs za iscelitelja.

Jednom prilikom je izjavila da ne drži nikakve kurseve za to i ne zarađuje na tome već samo pomaže bliskim prijateljima.

– Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na lečenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu- rekla je pevačica jednom prilikom.

Foto: Youtube Printscreen/Grand Koktel TV Grand

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top