Zvijezde

PRONAĐEN NOVI DNK NA JELENINOM TELU, USKORO HAPŠENJA! Ubila su je tri muškarca, identifikovan drugi

Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa čak 34 udarca u glavu. Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 mjeseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.

Kako pišu mediji Jelenu Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine ubila su trojica muškaraca! Do ovog zaključka došli su policijski inspektori i forenzičari angažovani u istrazi pošto su na Jeleninom telu i na mjestu zločina pronađena tri muška DNK traga! Ovo je ujedno i najveća tajna koju policija i tužilaštvo uspješno kriju od javnosti više od godinu i po dana.

Jedan DNK trag pronađen na mjestu zločina pripada Jeleninom uhapšenom mužu Zoranu, drugi pripada muškarcu čiji je identitet tek nedavno utvrđen i on bi uskoro trebalo da bude uhapšen, a treći pripada za sada nepoznatom čovjeku.

Izvor iz istrage otkriva da su tragovi DNK trojice muškaraca nađeni na Jeleninon tijelu, donjem vešu, na njenoj razbijenoj glavi, ali i na trsci u kanalu pored nasipa u Borči, gdje je 3. aprila 2016. pronađen unakažen leš ubijene pjevačice, prenose beogradski mediji.

– Zoranov DNK je utvrđen na Jeleninim gaćicama, mobilnom telefonu, i na blatu na glavi mrtve Jelene. Na osnovu ovog poslednjeg traga je i uhapšen, jer on definitivno dokazuje da je bio u dodiru sa mrtvom suprugom… Takođe, tragovi blata na njegovim farmerkama su potpuno identični onom sa mjesta zločina. Sve to ukazuje da je Zoran imao dodira sa Jeleninim mrtvim tijelom i bio je kobnog dana na mjestu zločina – kaže izvor.

Što se tiče DNK druga dva muškarca, oni nisu bili u policijskoj bazi podataka, pa je jedan od njih tek nedavno identifikovan naknadnim upoređivanjem bioloških uzoraka svih potencijalno osumnjičenih.

– Njegov DNK je bio na Jeleninom tijelu. U pitanju je muškarac koji nije u rodbinskim vezama sa Zoranom Marjanovićem, a njegov identitet se za sada čuva u najvećoj tajnosti. DNK trag trećeg muškarca nađen je na rastinju u blizini Jeleninog tijela, oko kog su nađeni tragovi njene krvi. Policija još nije identifikovala tog trećeg muškarca – objašnjava izvor.

Ovi biološki tragovi, prema njegovim riječima, nedvosmisleno ukazuju da su sva trojica bila u dodiru s Jeleninim lešom.

– Iako je Zoran Marjanović za sada jedini osumnjičen za teško ubistvo svoje supruge, svi dokazi ukazuju da to nije uradio sam. Naime, samo na osnovu DNK tragova ne može se sa sigurnošću tvrditi koji ju je od te trojice usmrtio, ali su sigurno svi učestvovali u odbacivanju tijela u kanal pored nasipa i u prikrivanju dokaza. Istraga još traje i biće tu još mnogo iznenađenja… – kaže izvor.

Izvor: kurir.rs

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top