Uncategorized

POSLIJEKARLEUŠE JOŠ JEDNA PJEVAČICA OPLELA PO KIJI KOCKAR, A BILE SU DOBRE PRIJATELJICE, EVO ŠTA JE REKLA! 

Od kad je izašla iz Zadruge kao pobjednica Kristina Kija Kockar se našla na meti mnogih, a pored Jelene Karleuše po njoj je sada oplela još jedna pjevačica.

Naime, Kristina Kija Kockar i Jelena Karleuša su zbog plavokose pjevačica zaratile na društvenim mrežama, a sve zbog toga što je Karleuša prva počela javno da proziva pobednicu “Zadruge”.

– Znate šta, ako je u Srbiji Kija(?!) sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku – između ostalog je Karleuša poručila.

Kija joj na to nije ostala dužna, a pored Karleušinih prozivki, sada se pridružila i Zorica Marković koja je iskritikovala Kijinu pjesmu. Mnoge je to iznenadilo, s obzirom na to da su njih dvije bile itekako bliske za vrijeme trajanja Zadruge.

– Meni se realno Kijina pjesma ne sviđa, ja volim neke druge stvari. Ona jeste muzikalna, to se videlo i na “Zadrugovizijama” i ima talenta, ne može čovek da kaže da je bez talenta. Sa radom i sa tehnikom koju posedujemo, sve bi to moglo lijepo da se upakuje, međutim ja taj stil ne volim. Mislim da je trebala da ide na neku malo jaču pjesmu. Vidim da ima dosta pregleda, zbog njene aktuelnosti, ja joj želim uspjeh ali ja bih volela da je neku malo jaču pjesmu uzela – rekla je Markovićeva.

Tabloid/Puls

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top