Muzika

POBJEDNIK ZG NAPUSTIO ŽENU I DJECU: Njegova žena je sasvim obična djevojka i NE VOLI LUKSUZ, a zbog krize u braku su ŽIVELI ODVOJENO! Za sve je KRIV… 

Pjevač Bane Mojićević prije pet godina oženio se Milicom, međutim nakon četiri godine braka prošli su kroz bračnu krizu tokom koje je on napustio porodični dom.

Pobjednik “Zvijezda Granda” i popularni pjevač Bane Mojićević 2013. godine oženio se dugogodišnjom izabranicom Milicom, sa kojom je zatim dobio sina Radoša i ćerku Mašu.

Međutim, prošlog ljeta uslijedila je bračna kriza o kojoj je pjevač dugo ćutao za javnost. On je tada napustio porodični dom u kome je živeo sa suprugom i djecom, te su neko vrijeme živeli odvojeno.

Kada su uspjeli da izglade odnose, Bane je progovorio o teškom periodu kroz koji su prošli.

– Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vrijeme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prijećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene. Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog neke svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Dijeca su još mala, ali naravno da su osjetila da se nešta dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo samo među nama – ispričao nam je Bane u novembru prošle godine.

Tabloid/Kurir
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top