Muzika

Nisam znala ni da pevam dok nisam upoznala Filipa! Prijovićka žestoko odbrusila svima koji pričaju da je uspela zahvaljujući Živojinoviću!

Instagram/carpediem_fbz

Pevačica ne krije da joj je dečko dosta pomogao u karijeri, ali vrlo oštro odgovara na priče da je on zaslužan za njen uspeh

Pevačica Aleksandra Prijović svakako je jedna od najaktuelnijih mladih pevačica “Granda”, međutim često je na meti ljudi koji sumnjaju da bi bila to što sada jeste da nije imala ogromnu pomoć svog dečka Filipa Živojinovića.

Aleksandri su, što je bilo i sasvim očekivano, dosadile pomenute priče, pa je na ironičan način odgovorila na iste.

– Bez njega ne bih bila ništa, on je sve uradio. Kada sam upoznala Filipa, onda sam počela i da pevam, pre toga nisam znala… – rekla je Prijovićeva, a onda je istakla kako nema problem da prizna to da je oduvek mogla da računa na pomoć svog dečka, koji je uvek tu za nju.

– Mnogo mi je pomogao, uvek ću to reći. On je jedini čovek koji je tu za mene u svakom trenutku – bila je iskrena Aleksandra.

Pored Filipa, najveći oslonac joj je porodica, naročito baka i deka koji ne kriju ogromno zadovoljstvo zbog njenog uspeha i kaže da neretko i zaplaču od sreće.

– Oni su najsrećniji na svetu što sam ja uspela u ovome što ja radim. Kada me vide srećnu, verovatno zaplaču da ja i ne znam. Videla sam puno puta i roditelje, baku i deku da zaplaču. Oduvek sam imala podršku svoje porodice, uvek pričam to da ih volim najviše na svetu, da su uvek tu za mene i da sam najsrećnija zbog toga – kaže Prijovićeva.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top