Rijaliti

Niko nije mogao ni da pretpostavi da Zorica Marković ima ovako MRAČNU TAJNU! 

Sukob Zorice Marković sa članicama porodice Kulić, Miljanom i Marijom, toliko je razbesneo Sinišu Kulića da je odlučio da kaže sve što zna o folkerki.

“Zorica je, baš kao i Lijepi Mića, došla na Željkovo krštenje, jer je htjela da se raspita u Nišu o nama i da pokupi što više informacija. Ali, desilo se suprotno, jer smo saznali mnoge stvari o njoj. Zvao sam jednog pjevača da pjeva kod mog unuka na krštenju, ali on nije htio ni da čuje za to, kada je shvatio da će doći i Zorica”, počeo je svoju priču za Alo otac Miljane Kulić.

“Jer, kako mi je ispričao, nekada davno je pjevao u njenim kafanama i pobjegao je glavom bez obzira. Zorica ga je seksualno iskorišćavala i ucenjivala mjesecima. Nije mu davala mira, na svakoj pauzi bi mu rekla: “Dođi ‘vamo!” i onda znate šta slijedi. Morao je po četiri puta na dan da je zadovoljava i da bude sa njom onakvom. Objećavala mu je da će da mu pomogne da snimi ploču ako bude sa njom, pa je prijetila da će ga prijaviti policiji za boravak, ma svašta je radila po onim njenim prčvarama”, zaključio je priču suprug Marije Kulić.

Tabloid/Svet
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top