TV show

NEMOGUĆE DA JE TO ON Glumio je Pantićevog sina u Tesnoj koži, a danas sa 57 godina IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Aleksandra Todorovića Bekana mnogi pamte kao Aleksandra Sašu Pantića iz “Tesne kože”. Tada, nikako nije mogao da dovede engleski jezik do savršenstva, a nema koga do suza nije nasmejala izvedba čuvene “Dženi me je poljubila”.

Mladića u beloj košulji na kratke rukave gledaci su zadnji put imali priliku da vide u “Urgentnom centru” 2018. godine, kao Todora. Danas, on izgleda totalno drugačije! Posle brojnih filmova i serija, veoma je vezan za brojne emisije koje je radio Zoran Kesić, te je bio deo emisije zabavnog karaktera “Fajront republika” koja se emitovala od 21. decembra 2008. do 26. juna 2011. godine. Inače, tokom 2008. objavio je i knjigu, a u periodu od oktobra 2014. do juna 2015. učestvovao je u emisiji “Brakusovi dobri ljudi”.

U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji on je srpski multimedijalni umetnik koji se bavi umetničkim akrobacijama, književnik, performer, glumac i radio voditelj. U javnosti skoro nikada nije davao izjave i pričao o liku koji mnogi pamete, pa nema mnogo podataka kako tačno izgleda njegov život danas.

Foto: Youtube printscreen/ B92

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top