Život i stil

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE! Šta god kaže OVAJ ČOVEK, sve se pretvori u stvarnost! Azarić RASKRINKAO lažne zakonske odredbe!

Kako stvari stoje, u budućnosti bi svi trebali da slušamo i verujemo Alenu Azariću!

Ovaj doktor tradicionalne kineske medicine, šta god da je rekao u poslednjih nekoliko godina, to se pretvorilo u stvarnost!

Prvo o čemu je, pre nekoliko meseci, Azarić pričao bilo je da je Slatki pelin lek za korona virus, što su nekoliko meseci kasnije dolazali nemački i francuski zdravstveni delatnici.

Međutim, u isto vreme, Azarić je pričao o tome da su maske glupost i da nas one ne mogu zaštiti od virusa, što se, gle čuda, ponovo ispostavilo kao tačno, jer je Ustavni sud Bosne i Hercegovine doneo odluku da mera ograničenja kretanja i nošenje maski tokom pandemije korona virusa predstavlja kršenje osnovnih ljudskih prava, što možete pročitati na OVOM linku.

Foto: Privatna arhiva

U želji da čujemo šta Azarić ima da kaže povodom ovog, pozvali smo ga, a on nam je rekao sledeće: – Sve što sam imao da kažem, rekao sam u proteklih par meseci. Hvala vam na pozivu, ali sve što imam da kažem, kao i uvek prvi i ispred svih, objavim na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuk nalogu DR Alen Azarić. Tu možete naći sve dokaze o onom što sam pričao mesecima pre svih, a što se pokazalo kao tačno – rekao je Azarić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top