Zvijezde

Miroslav Ilić tvrdi da Devin nije njegov sin, a sada je urađena DNK analiza

Naime, bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović već godinama pokušava na sve načine da dopre do Miroslava Ilića i natjera ga da prizna Devina Antonovića, za koga tvrdi da mu je Miroslav Ilić otac.

Vjerovatno ste propratili ovu priču dok je bila u žiži interesovanja za medije, ali ukoliko niste, ovom prilikom vam otkrivamo o čemu se radi.

Naime, bivša ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović već godinama pokušava na sve načine da dopre do Miroslava Ilića i natera ga da prizna Devina Antonovića, za koga tvrdi da mu je Miroslav Ilić otac, prenose mediji.
 Naime, ova prelijepa žena kaže da je sa Miroslavom bila u vezi dok je on još uvijek bio u braku, za vrijeme veze je zatrudnila, a potom je na svijet došao Devin.

Na ovim slikama koje je Mirjana stavila javno na svoj Facebook profil, možemo vidjeti kako su se voljeli dok je ona bila trudna sa Devinom.

Mirjana je nedavno objavila i vijest da je urađena DNK analiza:

Dragi Moji Prijatelji❤️

Po porukama vidim da vam neke stvari nisu jasne.
Vec su izvrsene dvije DNK analize u sudskoj labaratoriji u Americi. Jedna je utvrdila da Miroslav jeste otac 99.9999 posto. Druga je utvrdila da Daniel nije Devinov bioloski otac. Svi ti dokazi su predati na Srpski sud. Da li sad treba praviti analize do bez svijestu,od svakog muskog bica da bi ih iskljucili kao potencionalni otac????Ni meni kao ni vama nije jasno sta vise traze. Samo jedno je definitivno jasno a to je da Muroslav od prvog dana NE sumnja da je Devin njegov sin ali sa svojim vezama pravi budale i od nas i od vas. Samo zalim te mnoge majke i djecu koja tamo ispastaju zbog ovakvih perverzija.😡😡😡
Uvek Vasa Mirjana❤️😘

Ali ni to nije pomoglo Miroslavu da prizna sopstvenog sina. Šta je po srijedi, ne znamo. Ono što znamo za sigurno je da Devin Antonović zaista liči na Miroslava Ilića! Barem mi imamo utisak, a možda je i samo u pitanju moć sugestije.

Devin je jednom prilikom izjavio da njemu ne treba ni novac ni nikakvo materijalno dobro, već da sve što želi je da bude priznat od svog oca i da sa njim ima odnos, da mu pruži ruku i da ga zagrli…

Devin je inače uspješan ljekar koji radi u Americi.

Pa, šta reći na kraju, sem da želimo Devinu i Mirjani da istraju, jer…. svako dijete zaslužuje da ima oca.

Kakve su vaše reakcije na ovaj slučaj?

Izvor: piplmetar.rs

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top