Muzika

Maja Berović rasprodala koncert u “Areni”, a onda zahvalila Saši Popoviću: Hvala što si me ODBIO u “Grandu”! 

Maja Berović je pred veliki koncert u beogradskoj “Areni”, koji je odavno rasprodala, otkrila da ju je odbio Saša Popović!

Ona je zahvalna direktoru “Granda” što nije prihvatio da objavi njen album.

“Saša Popović mi je rekao da nikad neću imati njegovu podršku jer nisam “zvijezda Granda”. On je rešio da se posveti svojim zvezdama, a ne drugim izvođačima. Tad mi je bilo jasno da moram da tražim drugu varijantu. Presrećna sam dokle sam dogurala. “Arena” je veliki zalogaj, ali ja sam je dugo sanjala i sigurna sam u uspjeh”, kaže Maja, a piše Informer.

Ona će u našoj najvećoj hali nastupiti 2. novembra.

Pjevačica je pred koncert započela rigoroznu dijetu.

“Ne pušim, a alkohol pijem samo u posebnim prilikama. Ako je klopa porok, onda jesam poročna, ali sad sam na dijeti. Generalno sam veliki hedonista, pa će mi ovo odricanje od poslastica teško pasti. Uvijek kad negde odem, prvo tražim dobar restoran, ali nedavno sam morala da probušim kašiku. Cio koncert je isplaniran u sekundi i moram sve vrijeme da budem u kondiciji”, kaže Maja, koja će poslijeBeograda nastupiti i u novosadskom “Spensu” 21. decembra.

Maja Berović prodala je karte za koncert u “Areni” istom brzinom kao što je to učinila i Dženifer Lopez prije šest godina!

“Pozitivno smo iznenađeni što su ulaznice prodate u rekordnom roku. Interesovanje za Maju je bilo kao svojevremeno za Džej Lo”, kažu iz “Eventima”.

Tabloid/Svet

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top