Zvijezde

MACA KAO SAMOHRANI OTAC PROGOVORIO O SEVERINI! Dete je tu prošlo najgore, to su TRAUME!

Dragan Marinković Maca gostujući u jednoj emisiji dotakao se Severininog slučaja, pa kao samohrani otac istakao da smatra da je “dete tu najgore prošlo”, jer prolazi kroz traume.

Podsetimo, pevačica je sredinom ove nedelje izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji će od sada živeti sa ocem Milanom Popovićem.

Malo pre ste vas dvoje imali temu, između Severine i Milana. Ja ljude ne poznajem, ali najgore je tu prošlo dete. Treba ulaziti u vezu ili u brak sa civilizovanim ljudima, ide ide, ne ide pa-pa, nema potrebe ni za sudovima, ni socijalni radnici. Neću dublje da ulazim u tu temu jer sam ja samohrani otac, pa imam neke svoje druge razloge za i protiv. Najbitnije je da sa partnerom, ako već imaš plod ljubavi, to dete, ako se taj odnos već završio, da porazgovarate kao dvoje odraslih, civilizovanih ljudi i dogovorite se bez tih ustanova. Dete prolazi kroz traume, ovo što se događa nije dobro. Deca današnja sazrevaju brzo, saznaju sve preko društvenih mreža, saznaju za sva ta pisma, za sve – izjavio je Maca u “Premijeri, vikend specijalu”.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen, Premijera vikend specijal
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top