Rijaliti

Luna razočarana u Mirka Gavrića! OVO JE OTKRILA o njemu! 

Tokom večeri voditelj i novinar Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi zadrugarima postavljao pitanja za koja je zainteresovan milionski auditorijum, a jedno od njih je bilo upućeno Luni Đogani.

“Zašta se više ne družiš sa Savom, jer ti je on jedini pored Lazara pravi prijatelj i zašta si juče ridala za Mirkom koji se uopšte nije pokazao kao prijatelj” – glasilo je jedno od pitanja gledalaca.

Da podsetimo, Mirko Gavrić je tokom prethodne večeri samovoljno napustio “Zadrugu”, a Đoganijeva je bila vidno potrešena zbog toga, a evo šta ona kaže o njemu nakon svega.

“Istina je da treba malo više da se družim sa njim. Mnogo je dobar dečko, iskren, talentovan. Volela bih da više provodim vremena sa njim. Za Lazara mislim isto. Plakala sam za Mirkom jer je on moj prijatelj, znam zašta je on došao ovdje i žao mi je što je otišao brzo. Ja sam upoznala Mirka kao čoveka koji je jak, čovek koji je borac, žao mi je što su neki nebitni ljudi remete njegov cilje. Kakav je on meni ovdje prijatelj bio to je nebitno, ja znam kakav je bio prijatelj cio život, a pogotovo mojoj majci i za to mu hvala” – rekla je Luna.

Tabloid/Star

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top