Zvijezde

“LJEPOTICE, TI SI POBJEDILA!”: KIJA ZAPRIJETILA SLOBINIM PRIJATELJIMA, A SAD IMA NOVU PROVOKACIJU KOJA ĆE IH RAZBjESNITI!

Skandal u kome su glavni akteri Luna Đogani, pjevač Sloba Radanović i njegova i dalje zvanična supruga Kija Kockar i dalje ne jenjava.

Od kada je Sloba u rijalitiju javno rekao da je zaljubljen u Lunu i da će se razvesti od supruge, a zatim iznio i pojedine detalje njihovog braka, Kija se nije javno oglašavala. Međutim, napravila je niz poteza koji su ipak dospjeli u javnost.

Ona je najpre ugasila sve Slobine profile na društvenim mrežama, koji su brojali na desetine hiljada pratilaca, zatim stopirala objavljivanje njegovog novog spota, a onda i zaprijetila njegovim prijateljima koji su Slobi otvorili novi profil na Instagramu.

Oni nisu željeli da ćute o ovome, pa su njene poruke javno objavili smatrajući da pjevačevi fanovi to treba da znaju.

– Dobro znam koja dva Slobina prijatelja vode ovaj profil. Niste svjesni da ću i njega ugasiti. Otkud vam pravo da mu dajete podršku? Čućemo se mi još – zaprijetila je Kija.

Međutim, izgleda da je objavljivanje ove prepiske nije uplašilo, ili barem želi da oni misle da je tako.

Odmah nakon što su pjevačevi prijatelji objavili njene prijetnje, Kija Kockar podjelila je na svom profilu fotografiju na kojoj se zadovoljno osmjehuje, a jedan od prijatelja uputio joj je komentar:

– Ljepotice, ti si pobjedila!

Izvor: pulsonline.rs

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top