Zvijezde

KOMŠIJE IZ TITELA ODVEZALE JEZIK I OTKRILE SVE O CECINOJ SNAJKI: Domar škole gdje je išla Bogdana ništa NIJE KRIO, a tek kad čujete zašta je OTAC Cecine snajke ljut na zeta VELJKA… 

Sin pjevačice Svetlane Ražnatović vjerio se sa zgodnom Bogdanom Rodić i time jasno stavio do znanja svima da je zaljubljen i srećan.

Ponosna majka Ceca uputila se prije nekoliko dana za Titel, gdje je i zvanično isprosila snajku, a svi znaju tu vrijednu porodicu.

– Oni su divni ljudi, pravi domaćini. To će vam svi ovdje reći. Poštena kuća, radna i vrijedna – rekli su gotovo uglas. Jedan od njih, sada vlasnik kafića, otkrio nam je da je svojevremeno radio kod Bogdaninih roditelja u klanici.

– Radio sam kod njih tri godine. Nemam ni jednu ružnu reč da vam kažem. Skromni, vrijedni, pošteni. Ako budete išli kod njih, pozdravite ih od Džeksne, tako su me zvali – rekao nam je mladić po imenu Anđelko.

Ovaj drugi, koji se predstavio kao Uroš, šalio se kako je bio zaljubljen u Bogdanu kao klinac, a drugari koju su bili tu s njim uporno su ga provocirali kako će zbog ove priče dobiti nokaut od Veljka, te da mu je bolje da se time ne hvali.

Smijeh i šalu prekinuo je čovek, koji se predstavio kao domar osnovne škole, upitavši nas o kome se raspitujemo. Kada smo mu rekli, oduševio se.

– Šta da vam kažem o djevojci čija slika i danas stoji na oglasnoj tabli naše škole za sve zasluge u košarci? Ona je bila izvanredna u sportu, ali i u školi uopšte – rekao nam je domar škole koju je pohađala Bogdana, a potom smo se uputili u dom Rodića.

– Nije mi teško palo ovo sada, kada su došli ovdje da je zvanično zaprose. To je bilo lijepo, veselo… Imali smo i finu večeru… Ali mnogo mi je teško pala ta njihova tajna vjeridba. Veljko nije mogao da dočeka, pa ju je prvo tajno vjerio. Ceca je to saznala iz novina, a ne od njega, a meni su javili telefonom. Bogdana me nazvala i rekla: “Mi smo se vjerili“. I šta sam ja mogao da kažem?! Sve sam podržao. Da ne kvarim – ispričao nam je Bogdanin tata.

Tabloid/Kurir
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top