Zvijezde

Jovan Perišić progovorio o vanbračnom detetu koje navodno ima sa učesnicom Parova!

Youtube, A. Nalbantjan

Nakon što su učesnici javno rekli kako je otac deteta ukućanke Parova pevač Jovan Perišić, oglasio se i on

Učesnice Parova od samog početka ovog rijalitija imaju najšokantnije priče, a ona koja je ovaj put u centru pažnje zbog iste jeste Darija Rajković.

Naime, Darija je svima otkrila kako je sa 16 godina rodila dete, da je otac poznati pevač koji nije želeo da ga prizna, ali da joj sve vreme pomaže.

I dok ona nije želela da otkrije ime pevača, Miljana Kulić tvrdi da je reč o Jovanu Perišiću!

– Svi znaju da je otac tvog deteta Jovan Perišić! – rekla je Miljana tokom jedne svađe.

Jovan Perišić sada se i oglasio ovim povodom.

– To su gluposti! Ja ne znam kome smetam, da li ljudima smeta što radim i gledam svoja posla? Ne znam u čemu je problem! Napravili su mi haos u porodici, meni lično, mnogo sam ljut! – kaže Jovan.

– Nikada u životu nisam pravio skandale, svi koji me znaju, manje ili više, znaju da je meni porodica svetinja, da ja nikada ne bih napravio nešto što bi moju porodicu povredilo ili bacilo ljagu na njih. Posle toliko godina koliko se bavim ovim poslom, nikada nijednu mrlju nisam imao, ja nisam neko ko je sklon skandalima, i onda me kao grom iz vedra neba ovo zadesi. Tu devojku nikada video nisam, da sam joj bar nekada rekao dobar dan na ulici. Kažu da ima dve slike na kojima smo ona i ja. Vrlo jasno se vidi da su slike sa mog nastupa, na jednoj čak držim mikrofon na ustima – žestoko je odbrusio Perišić

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top