Muzika

JAVNOST U SUZAMA! PRVA KIJINA OBJAVA NAKON RAZVODA UPUĆENA SLOBI? Za 40 minuta više od 40.000 PREGLEDA: Srce će vam pući na pola! (VIDEO) 

Od danas, 7. avgusta, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović zvanično su razvedeni, te se mogu predstavljati kao slobodni ljudi. Bivši najpoznatiji supružnici u Srbiji stavili su tačku na dugogodišnju ljubav, nakon brojnih turbulentnih situacijija, u zrenjaninskom Osnovnom sudu u jutarnjim satima. Tu su, inače, i pokrenuli brakorazvodnu parnicu.
Kijina prva objava na društvenoj mreži Instagram rasplakala je javnost, posebno one koji su se potajno nadali da će par ipak uspijeti da pronađe zajednički jezik i pomiri se nakon izlaska iz “Zadruge”.

Sumnja se da je objava posvećena Slobi, za kojeg je poznato da voli Rastinu pjesmu “Adio Amore”, koju je često i tražio tokom boravka u Bijeloj kući.

“Okreni m ileđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče dok kazes mi: ‘Da, dobro sam ja’. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam dok iz ruke mi pada čaša kristala što se lomi, lomi k’o mi. Adio amore, još volim te jako iako si davno izgubila sjaj, gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim tad rušim se ja…” glasi dijelić koji je Kockareva odabrala za objavu.

Fanovi su već naveliko krenuli da pregledaju dijelove iz rijalitija kada bi ova pjesma bila objavljena, a tada supružnici pevali zajedno, samo na različitim mjestima u Bijeloj kući.

https://youtu.be/3wVutNERRUs

Uprkos brojnim problemima, njihovu ljubavnu priču javnost je imala prilike da upozna i zavoli, te su i izrazili svoju tugu u komentarima kraj Kijine scrceparajuće objave.

“Drži se ljepoticeposlijekiše uvijek dođe sunce. Čeka tebe nešta mnogo vijećelijepše i bolje!” riječi su podrške jednog fana.

“Pa je ne vjerujem! Slobodane Radanoviću imaš li pojma šta ši izgubio? …Idi klekni, ne puštaj je, ne dozvoli da pobjede, je.eš razvod! …Vraćaj se po nju i ne puštaj je!” poručivali su obožavaoci razvedenom pjevaču, čija je preljuba bila “kap koja je prelila čašu”.

https://www.instagram.com/p/BmLAN77DZIb/?taken-by=kija_kockar__official
Tabloid/Kurir
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top