Zvijezde

IZGOVORIO SUDBONOSNO DA: Oženio se Lola Smiljanić!

Popularni prvotimac Partizana Milan Lola Smiljanić oduvek je važio za neukrotivog momka, a danas je izgovoriti sudbonosno “Da” Tamari Čupković, sa kojom je u vezi bio više od tri godine.

Tamara je studentkinja Pravnog fakulteta.

– Milan je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik. Međutim, otkako je upoznao Tamaru pre nekoliko godina, potpuno se skrasio. Tamara i Lola su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Ona nije kao druge devojke sa kojima je fudbaler bio, studira Pravni fakultet i uopšte nije iz javnog sveta. Zato na internetu ne postoji nijedna njena slika, a sa Smiljanićem ne voli da se pojavljuje na javnim događajima – rekao je izvor blizak paru.

Upravo njena skromnost odmah je osvojila fudbalera, ali i to što njegova partnerka nije deo estrade, niti javnog života.

– Vezu su dugo krili od medija kako bi mogli na miru da uživaju u njoj. Lola se potpuno povukao iz javnosti, trenira i maksimalno se posvetio obavezama koje ima u klubu. Više ne izlazi kao ranije, ništa ga tog tipa ne zanima. Zato i ne možete da ga sretnete na splavovima kao ranije, već slobodno vreme najčešće provodi sa svojom partnerkom – dodaje izvor.

Kako je veza prerasla u ozbiljnu, porodice Smiljanić i Čupković dugo su se pitale kada će par stati na ludi kamen. Milan i Tamara su o tome počeli da razgovaraju još prošle godine, a odlučili su da svadbu zakažu baš za ovaj dan.

Inače, Lola se do kuće buduće žene dovezao sam, pa ispoštovao običaj kupovine mlade. Fudbalsku zvezdu nije vozi vozač.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top