Muzika

GRMELA ARENA: Saša Matić dvije večeri zaredom napunio zagrebačku Arenu! 

Puna tri sata magije i najlepših emocija – tako bi u najkraćem mogli opisati spektakularne koncerte koje je Saša Matić u subotu i nedelju naveče održao u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Arena je dvije večeri zaredom bila ispunjena do poslednjeg mjesta a raspoložena publika je sve vrijeme bila na nogama, neumorno pevajući svaku pjesmu, od riječi do riječi.

Prve večeri extra koncerta godine gosti su bili Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Željko Samardžić, dok je druge večeri uz Editu i Željka sa Sašom zapjevao i Aca Lukas. Sve izvođače je, uz Matićev orkestar obje večeri pratio fenomenalni orkestar Ace Sofronijevića.

“Još sam pod utiscima i sve što mogu reći je da sam najsrećniji čovek na svijetu! Hvala mojim prijateljima i kolegama koji su mi bili velika podrška, mom timu koji je i ovoga puta bio na visini zadatka a najveću zahvalnost dugujem publici, svim tim divnim ljudima koji su obje večeri bili najljepši hor pratećih vokala na svijetu! – rekao nam je Saša nakon koncerata.

Sudeći po raspevanim i raspoloženim licima u Areni ali i pjevačevim vraćanjima na bis, Saša je Zagrepčanima priredio odličan provod i dvije nezaboravne noći protkane najljepšimemocijama.

https://www.instagram.com/p/Bre8GDFHSyp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1uwo2yup17a8g

Nakon koncerata u Zagrebu, Saša putuje u Ameriku, gdje će dočekati Novu godinu.

Pogledajte kako je bilo u Areni Zagreb u videu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top