TV show

“Ela ela” u nedelju u 19h na TV HAPPY!

Televizija Happy počinje da emituje novu emisiju „Ela Ela show“ atraktivne voditeljke Jovane Jeremić koja će gledaocima subotnje i nedeljno veče učiniti mnogo ugodnijim i zabavnijim, ali i poučnim. Emisija koja nudi svež i nov pristup ozbiljnim i onim lakšim temama, emitovaće se uživo svake subote i nedelje od 19 sati.

Kolega je nekad bio sve – ne samo osoba sa kojom radimo, već i rame za plakanje kada imamo porodični problem i podrška u izazovnim poslovnim situacijama.

Međutim, koliko puta vam se desilo da vas izda najbolji kolega sa posla zarad sopstvenog uspeha? Koliko boli oštrica noža zarivenog u leđima? Da li živimo u vuđjem vremenu? Zasto je čovek čoveku vuk?
Na ovu temu govorimo sa televizijskim zvezdama koje su obeležile jednu novinarsku epohu: Slađanom Tomaševic, Dekijem Pantelićem, Danijelom Buzurovic.
U emisiji će biti reči i o sledećim temama:
–  Zasto 37 % omladine stupa u intimne odnose pre punoletstva, do kojih granica idu adolescenti da bi bili apsolutno in na društvenim mrezama? Da li je lajk vredniji od života? U Retrospektivi biramo naslove sa novinarima Ruškom Jakić, Filipom Maksimovićem i modnim kreatorom Sašom Milojković.
Špagete sa piletinom zakuvavamo sa Čedom Čvorkom i grupom Luna.
Da je žena kapija na ulazu i izlazu ovog sveta rekao je legendarni Andrić.
Ko su uspešne žene Srbije? Čime se bave? Kakav je položaj žene u srpskom biznisu?
Na ovu temu govore 3 dame koje su dobile titulu Najžene 21.veka.
“Sekli smo se i davali krv. Polako su nas terali da se ubijemo. Najmladja žrtva sekti ima samo 14 g” – samo su neki od naslova koji su obeležili nedelju iza nas.
Ko su lovci na duše? Čime se služe prilikom vrbovanja žrtve? Ko nam psihološki truje decu? Kako da ih zaštititimo? O ovoj temi raspravljamo sa sektologom Zoranom Lukovićem, privatnim detektivom Stevanom Đokićem, psihijatrom Snežanom Japlanak , a čućete i ispovest Nemanje Ivančića koji je izvukao najboljeg druga iz kandži ove opake moderne pošasti.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top