Muzika

DVA ZA DVA! Safet Alija predstavio novu pesmu! (VIDEO)

Nakon velikog povratka posle više od dve decenije sa pesmom “Vjerovah”, Safet Alija Saky je odlučio svojoj publici pred novogodišnje praznike pokloniti još jednu pesmu, za koju možemo sa sigurnošću reći da će postati hit!

Pesma nosi naziv “Dva za dva”, muziku i tekst radio je Dražen Damjanović a aranžman Marko Gluhaković. Za spot je bila zadužena ekipa iz Amerike na čelu sa Danielom Taylorom.

– Nakon dugogodišnje pauze na nagovor moje porodice odlučio sam svojoj publici pokloniti dve nove pesme. Pemsa “Vjerovah” je bilo nešto drugačije od mene. Publika je ovu baladu prihvatila i komentari su odlični. Nova pesma, “Dva za dva” je ono što sam ja, što je moja publika tražila i što očekuje od mene. I evo, za Novu godinu , iako je ovo teško vreme, našem narodu je potrebno malo veselja, da uništi ovu monotoniju, a siguran sam da će pesma “Dva za dva” to uraditi – rekao nam je Saky, pa dodao.

– Želeo bi da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovom projektu, mojoj porodici, saradnicima i svim ljudima koji me svih ovih godina podržavaju! Čestitao bih Novu godinu svim dobrim ljudima i da je provedu u sreći sa svojim voljenima, a ja vam obećavam da ćemo se u sledećoj godini još više družiti – obećao je pevač za kraj.

U nastavku poslušajte njegovu novu pesmu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top