Uncategorized

DIJETE NIJE MOJE, SRAMOTA ME ŠTO ME POVEZUJU SA KLOŠARIJADOM! SUBOTIĆI, PANTOVIĆI I DRAGOJEVIĆI SU MONSTRUMI: Čabarkapa nikada surovije osuo po Aleksandri, a onda pomenuo ulazak u Zadrugu! (FOTO) 

Aleksandar Čabarkapa, za kog Aleksandra Subotić tvrdi da je otac njene ćerke Magdalene, oglasio se na društvenim mrežama i napisao kako dijete nije njegovo.

Čabarkapa se oglasio na Fejsbuku, gdje je osuo paljbu i na Aleksandru i na čitavu njenu porodicu, ali i na ekipu u rijalitijima, koje je nazvao “klošarima” i još kojekakvim riječima.

“Opet me go.na neosnovano provlače kroz novinske natpise ama baš u svakoj objavi… Pa im ovim putem kažem da mi se svi oni i svi njihovi izvori napasu ku.ca, kao i svi Pantovići, Dragojevići, Opačići i Subotići, i to svi – muški i ženski. Okanite se više mene, sve vas skupa je.em u usta, i sve muško i žensko što imate u kući. Samo morate malo da se sagnete i pridržite za crijevo i isperete malo vaša brbljiva i smrdljiva usta. Ja u rijaliti mogu ući kad god hoću, kako u Parove tako i u Zadrugu, a mene ta s.anja ne interesuju jer su unutra sama go.na i klošari, da se ja svađam sa ženturačama i ostalim klošarima ne pada mi na pamet. Opet napominjem da dijete nije moje, nek’ je živo i zdravo, i šta to mene interesuje gdje je i šta radi. Sramota me je sa kakvom klošarijadom mene više povezuju, a i široke narodne mase vide kakvi su to monstrumi, skalamerije i klošari, daleko im lijepa kuća”, napisao je Čabarkapa na Fejsbuku, a ispod teksta stoji njegovo ime i prezime.

Tabloid/Kurir
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top