Muzika

“DARI SU MOŽDA I SIN I DEČKO U PUBERTETU” Folkerka u PROBLEMU, potražila POMOĆ od Jovana Marića?

I ako bivši muž Dare Bubamare Milan Kesić tvrdi da mu ne smeta što se ona sada i javno zabavlja sa 24 godine mlađim dečkom, njene kolege su u čudu. Naime, razlika između Darinog sina i dečka je samo 10 godina!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dara Bubamara (@darabubamara_official)

– Iskreno ne bih mogla svog sina Mirka da zamislim sa ženom koja je od njega starija 24 godine. Ali, sa druge strane, ne možeš nikome da zabraniš da se voli. I meni svaki dan stižu poruke, udvaraju mi se muškarci, šalju cveće, zovu. Kada proverim koliko imaju godina, to je sve do 30. Kažem: “Pa, jebem mu mater, hoće li se4 javiti neki stariji, šta da radim sa decom?” Plus, moj sin MIrko bi poludeo da ja tako nešto uradim. Ne bi on prihvatio da mi njegov takoreći vršnjak bude dečko, a njemu očuh. Ma, kakvi – iskrena je Goca Božinovska, a ugledni psihijatar dr Jovan Marić objašnjava:

– Ta veza ne može pozitivno da utiče na njeno dete. U zabludi je ako misli da mogu da se druže, fataju, ali neće sin prihvatiti, da neki momak spava sa njegovom majkom, pogotovo što je partner toliko mlađi. Možda su joj dete i partner u pubertetu. Ona je nepažljiva majka koja može izazvati posledice sinu. Starije žene ne mogu da vrte klince oko malog prsta., jer je biološka prednost na strani mlađeg, i on dominira jer zna da ima život ispred sebe – kaže ovaj stručnjak i navodi da je imao slične primere u praksi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli STAR Magazin (@star_magazin)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top