TV show

DANAS JE NASMIJAN Srpski voditelj je pobjedio rak, suočio se sa bolešću djece, a evo zašta NEĆE IMATI JOŠ JEDNO DIJETE iako to želi! 

Život srpskog voditelja Dejana Pantelića prepun je uspona i padova, ali je on i pored svih loših stvari sa kojima je morao da se suoči zadržao osmijeh na licu.

Dejan danas proslavlja 49. rođendan, a poslednjih godina proživio je mnogo teških trenutaka. Godine 2012. dijagnostifikovan mu je tumor na krajnicima, a o svojoj bolesti, koju je uspio da pobjedi, govorio je javno kako bi pomogao i drugima koji se bore sa istim problemom.

Dejan Pantelić u dugogodišnjem je braku sa suprugom Mionom, sa kojim ima ćerku Lanu i sina Vukašina. Oboma im je u ranom djetinjstvu dijagnostifikovan dijabetes, a ovo je bila još jedna borba sa kojom su se suočili on i njegova supruga.

– Muka nas je natjerala da upoznamo dijabetes zbog naše djece, u roku od dva mjeseca ta bolest je oboma dijagnostikovana. To je možda bio okidač ovog mog problema. Sve se to izdešavalo, i otac mi je umro u međuvremenu – rekao je jednom prilikom Deki Pantelić. On je ispričao i zbog čega on i Miona neće imati još djece.

– Miona i ja voljeli bismo da imamo troje-četvoro djece, ali ta želja će ostati neostvarena. Zdravstveni problemi koji su me izbacili iz koloseka predstavljaju veliki rizik za tako nešta. Daleko od toga da ne mogu da imam djecu, ali moj organizam isuviše je izračen da bih bez rizika ponovo postao otac – iskren je bio Pantelić u intervjuu za “Story”.

Tabloid/Blic

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top