Muzika

Damama na dar: Saša Matić u prepunoj Areni! 

Kralj balada, Saša Matić sinoć je održao spektakularan koncert u prepunoj Štark Areni u Beogradu. Baš kao što su organizatori i najavljivali, bio je ovo istinski spektakl, uz najsavremeniju produkciju, pažljivo osmišljenu scenografiju, specijalne efekte, plesače…

Matićev izlazak na scenu publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a on im je odgovorio pesmom “Ne bih ništa mijenjao” kojom je započeo troiposatni spektakl.

– Ako bih nešta mijenjao u životu to sigurno ne biste bili vi! Vi ste moja najveća ljubav na svijetu. Ko nije našao ljubav, neka je nađe do slijedećeg koncerta, a ja samo sa vama želim da dočekam kraj – rekao je Saša.

Pjevač je damama čestitao njihov praznik, a zatim je nastavio sa hitovima kojima je publiku bacio u trans.

Atmosferu su dodatno zagrejali Matićevi gosti: Aleksandra Prijović, Aco Pejovic, Aca Lukas i Pedja Medenica, koji su prisutne u krcatoj Areni počastili sa nekoliko svojih pesama.

Kao što se i očekivalo, Saša je i ovoga puta u Areni okupio pola estrade, a neki od kolega su čak otkazali vlastite nastupe da bi prisustvovali njegovom koncertu.

Više od tri sata publika je bila u transu, a Saša Matić i Kamarad produkcija ponovo su pomerili granice i nadmašili očekivanja prisutnih, a estradi zadali težak domaći zadatak.

Napomenimo i to da se spektakl u Štark Areni nastavlja i večeras, a dio prihoda od oba koncerta biće usmeren dečjem odjeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu.
https://www.instagram.com/p/BgE5ALRlHl6/?taken-by=sasamatic_official
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top