Muzika

ANDREANA ČEKIĆ SE RAZVODI! PJEVAČICA PODIJELILA TUŽNU VIJEST: Bili smo i ostaćemo PRIJATELJI! Fanovi u NEVJERICI! (FOTO) 

Andreana Čekić će se razvesti od svog supruga Ivana Miladinovića, sa kojim je pored ljubavne veze, imala i poslovnu saradnju. Ova vijest šokirala je brojne fanove, ali i sve koji su za njihovu ljubav znali i podržavali ih.

Ona se svojoj publici obratila putem svog Instagram profila i zamolila sve da ne posežu za dodatnim pitanjima i objašnjenjima. Njih dvoje su ukratko objasnili o čemu se radi i istakli da će ostati prijatelji:

“Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege prije svega? Kaže Ivan: “Uvijek možemo reći da smo shvatili da umijemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!” Da, okrenućemo to na “šalu”. Umjetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatleji, mediji i saradnici. Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešta važno da kažem.

Ivan i ja imamo, prije svega, dugogišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svjesni da smo odličan “team” i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije – jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi.

Odlučili smo da nećemo davati izjave”.

Tabloid/Kurir
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top