Muzika

ACA LUKAS NE GLEDA NOVU SEZONU ZVIJEZDA GRANDA: Pjevač otkrio šta misli o Saši Popoviću, ali i svojoj ZAMJENI! 

Aca Lukas nije dio aktuelne sezone, a na njegovo mjesto je došao Đorđe David. Međutim, Vuksanović nema naročito izgrađeno mišljenje o svojoj zamjeni jer, kako sam priznaje, spomenuti program ne gleda.

“Pa ja nisam “Zvijezde Granda” gledao ni kada sam bio u žiriju, ali mislim da će Đorđe David biti odlična zamjena za mene. Mada svi smo mi ličnosti za sebe i niko nikog ne mijenja. Đorđa Davida znam više od 35 godina, još iz perioda kada sam svirao sa Viktorijom. On je dobar dečko, prava faca i super će se snaći. Ma njega znam bolje od svih članova žirija, bolje i od Saše Popovića”, istakao je Lukas, a zatim priznao šta misli o Saši Popoviću:

“O Popoviću mislim sve najbolje, on je moj veliki prijatelj i tako će zauvijek ostati, sa njim nikada nisam imao problem. Cijela njegova porodica mi je super, i supruga i dijeca, o njima mogu samo lijepo da kažem, a to nejavljanje neću da komentarišem”, osvrnuo se pjevač na izjavu direktora “Grand” produkcije da je pokušavao Lukasa da dobije danima, ali mu se on nije javljao na telefon.

Tabloid/Kurir
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popularno

To Top